Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moja chińszczyzna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filetu z udźca kurcząt 0,5 kg
mrożona mieszanka chińska 1
ryż
przyprawa kebab- gyros Prymat
sól
olej do smażenia
kostka rosołowa 1
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Moja chińszczyzna

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Mięso pokroić w paski, posypać przyprawą kebab-gyros i podsmażyć na odrobinie oleju. Warzywa, wrzucić na olej, lekko podsmażyć, zalać wodą, dodać kostkę rosołową i posypać chińską przyprawą z imbirem, dusić aż warzywa zmiękkną. Wszystko nałożyć na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 19.09.2011 19:56
super
edyta18-20 23.07.2011 10:18
smaczne
Justyna223 23.07.2011 09:59
wyglada bardzo apetycznie
romanrafal
romanrafal 17.03.2011 14:50
super,aż ślinka leci
Gosia40 17.03.2011 11:51
fajny przepis:)
Małgorzata113 17.03.2011 07:58
świetny przepis
patusia 17.03.2011 01:22
Uwielbiam chińszczyznę. Wygląda super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak