Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowa z rybą i grzankami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby morskie 1 kg
cebula 150 g
kostka rosołowa 1 szt
mąka 10 g
masło 10 g
śmietana 20 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa z rybą i grzankami

Ryby oczyścić ,ugotować w 2 l osolonej wody,cebulę obrać,część przetrzeć do wywaru,a resztę pokroić i ugotować z rosołem,ugotowaną cebulę przetrzeć do ryby ,z mąki i masła zrobić zasmażkę,dodać do zupy,zagotować,odstawić,dodać śmietanę,podawać z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.03.2011 16:10
nie jadłam
accee 16.03.2011 23:45
Najs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak