Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria po lubelsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki 2 szt
cebula biała 1 szt
koper świeży do smaku
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria po lubelsku

Ogórki umyć, obrać , pokroić. Cebulkę pokroić w drobną kostkę, koperek posiekać. Na pokrojone ogórki posypać cebulę, posolić. Wymieszać i odstawić na około kwadrans. Dodać koperek, pieprz, majonez i jogurt. wymieszać, doprawić do smaku według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 14.02.2014 18:47
bardzo dobry przepis
pestka 30.01.2014 08:37
lubię dodatek koperku w mizerii
aisza1 12.09.2013 09:31
uwielbiam mizerię
agnieszkalider 06.12.2012 19:39
uwielbiam
annagebalska 05.12.2012 08:31
pycha
MagdaXXX 16.11.2012 21:17
bardzo ciekawe
Katarzyna49 23.07.2012 19:05
uwielbiam mizerię z puree ziemniaczanym..
emeslive 04.05.2012 21:32
Podoba mi sie pomysł z koperkiem. pyszna mizeria!
Gosia311 27.02.2012 19:25
pycha
Magdalena80 28.11.2011 23:03
to taki lubelski i zarazem polski sposób na mizerię
monika154 20.08.2011 09:35
pycha
Mariola17 27.07.2011 22:18
ciekawe
iza15 26.07.2011 23:45
muszę spróbować
Patrycja33 08.07.2011 14:59
uwielbiam mizerie do obiadku pycha
barbara11561 10.06.2011 07:27
Bardzo lubie mizerię:)
Gosia311 15.05.2011 20:21
pychotka, polecam
Ela_kocht_gern! 11.04.2011 20:03
fajne :)
Yvonne 26.03.2011 09:35
teraz już wiem, jak się nazywa mizeria, którą często robię :)
grazia1 20.03.2011 08:58
pycha
Zoso 18.03.2011 22:17
ciekawa wariacja :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak