Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wielkanocne roladki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chrzan 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
pietruszka drobno posiekana do smaku
twaróg 6 (3-krotnie mielony)
indyk 5 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocne roladki

Chrzan połączyć z twarogiem, doprawić do smaku solą, pieprzem i Vegetą oraz dodać drobno posiekaną pietruszkę. Wszystko razem dobrze połączyć i schłodzić. Na jeden brzeg szynki nałożyć farszu i zwijać jak roladki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 22.01.2015 13:31
smaczny farsz
PaniMISIOWA 10.10.2012 20:14
są pyszne!
Anna146 25.07.2011 07:16
robię podobne, tylko jeszcze zalewam galaretą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak