Składniki:
wywar z domowej szynk | 1 litr |
żurek śląski | 1/2 litra |
kiełbasa | 2 sztuki |
mąka | 1 łyżka |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
koperek | 1 łyżka |
sól | do smaku |
przyprawa uniwersalna Kucharek | do smaku |
chrzan | do smaku |
jaja | 4 sztuki |
wywar z domowej szynk | 1 litr |
żurek śląski | 1/2 litra |
kiełbasa | 2 sztuki |
mąka | 1 łyżka |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
koperek | 1 łyżka |
sól | do smaku |
przyprawa uniwersalna Kucharek | do smaku |
chrzan | do smaku |
jaja | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: