Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gruszki faszerowane pomarańczą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gruszki 2 szt.
masło 10 gram
twaróg 100 gram
pomarańcze 2 szt.
orzechy laskowe 20 gram
sok z cytryny
miód 20 gram

Przepis i sposób przygotowania na: gruszki faszerowane pomarańczą

Gruszki przekroić na pół, wyciąć gniazda nasienne i skropić sokiem z cytryny. Utrzeć masło na puszystą masę, dodać twaróg, zmielone orzechy, pokrojone w kostkę pomarańcze i miód. Rozsmarować masę na połówkach gruszek i ułożyć na nich pozostałe połowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 13.02.2012 19:25
świetne
Agnieszka/picola 10.09.2011 12:18
super
Krystyna32 17.03.2011 09:12
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak