Jaja z farszem majonezowo-musztardowym

Jaja z farszem majonezowo-musztardowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    5 sztuk
  • majonez

    2 łyżki
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, wystudzić w zimnej wodzie i czysto obrać. Przekroić na pół, wyjąć żółtka dodać majonez i musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Jaja ułozyć na talerzu, odcinając nieco białka aby jaja pewnie leżały. Nałożyć farsz i wierzch posypać koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat