Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja z farszem majonezowo-musztardowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 5 sztuk
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja z farszem majonezowo-musztardowym

Jaja ugotować na twardo, wystudzić w zimnej wodzie i czysto obrać. Przekroić na pół, wyjąć żółtka dodać majonez i musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Jaja ułozyć na talerzu, odcinając nieco białka aby jaja pewnie leżały. Nałożyć farsz i wierzch posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak