Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanki

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerka 4 sztuki
pieczarka 40 dkg
cebula 1 sztuka
keczup pikantny
ser żółty 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki

Pieczarki z cebulą dusimy na wolnym ogniu. Zostawiamy do ostygnięcia. Kajzerki przekrawamy na pół. Nakładamy farsz i posypujemy startym żółtym serem. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy ok. 5 minut aż będą chrupiące. Przyprawiamy keczupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Olaa 16.07.2011 11:48
lubię
alaaa 12.02.2011 20:39
ja też czasami takie robię
bami 19.01.2011 00:23
Czasem robię takie zapiekanki, tylko bez cebuli :) bardzo fajna sprawa.
cichor 30.08.2010 09:27
pysznie wyglądają :)
plocia 25.08.2010 13:23
ja wolę bez cebulki
Margo1 21.08.2010 10:40
Uwielbiam...
lucyna15
lucyna15 20.08.2010 08:00
uwielbiam takie :)
RenataZ-et 20.08.2010 00:29
Wyglądają bardzo apetycznie :)
Monika193
Monika193 25.07.2010 08:44
Na zapiekankę pod pieczarki możemy również położyć plasterek wędliny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak