Zapiekanki

Zapiekanki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerka

    4 sztuki
  • pieczarka

    40 dkg
  • cebula

    1 sztuka
  • keczup pikantny

  • ser żółty

    25 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki z cebulą dusimy na wolnym ogniu. Zostawiamy do ostygnięcia. Kajzerki przekrawamy na pół. Nakładamy farsz i posypujemy startym żółtym serem. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy ok. 5 minut aż będą chrupiące. Przyprawiamy keczupem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Olaa

16.07.2011 11:48
lubię

alaaa

12.02.2011 20:39
ja też czasami takie robię

bami

19.01.2011 00:23
Czasem robię takie zapiekanki, tylko bez cebuli :) bardzo fajna sprawa.

cichor

30.08.2010 09:27
pysznie wyglądają :)

plocia

25.08.2010 13:23
ja wolę bez cebulki

Margo1

21.08.2010 10:40
Uwielbiam...

lucyna15

20.08.2010 08:00
uwielbiam takie :)

RenataZ-et

20.08.2010 00:29
Wyglądają bardzo apetycznie :)

Monika193

25.07.2010 08:44
Na zapiekankę pod pieczarki możemy również położyć plasterek wędliny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat