Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w porach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet
por
koperek
olej do smażenia
pieprz
sól
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w porach

Pora kroimy w krążki i dusimy na patelni posmarowanej olejem, doprawiamy go łyżką posiekanego kopru, szczyptą soli i pieprzu. Filet z łososia skrapiamy sokiem z cytryny, solimy i pieprzymy. Rybę obkładamy masą z porów, zawijamy w folie i pieczemy lub grillujemy przez około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 13.09.2013 17:46
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak