Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielono-biały makaron

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 300 g
oliwa do smaku
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat do smaku
ser feta 100 g
bazylia do smaku
makaron grube wstążki 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zielono-biały makaron

Szpinak podsmażyć na oliwie.Dodać przepuszczony przez praskę czosnek.Doprawić do smaku pieprzem,solą i gałką muszkatołową.Makaron wstążki ugotować w osolonej wodzie.Wymieszać ze szpinakiem.Posypać pokruszoną fetą i bazylią.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 21.12.2011 16:48
super
Ania67 17.03.2011 09:50
Wszystko idealnie- jak dla mnie:) Chetnie bym sie wprosila:)
Krystyna32 17.03.2011 09:20
lubię szpinak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak