Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GRUSZKI W PLASTRACH BOCZKU

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 5 sztuk
musztarda 3 łyżki
miód 4 łyżki
ser pleśniowy 5 dag.
sól do smaku
pieprz do smaku
boczek 10 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: GRUSZKI W PLASTRACH BOCZKU

Gruszki obrać. Do musztardy dodać miód, sól i pieprz i wymieszać. Gruszki obtoczyć w sosie, owinąć plastrem boczku. Zapiekać w piekarniku w temp. 190 st. C. Gotowe gruszki skropić pozostałym sosem i posypać kawałkami sera pleśniowego i odrobiną pieprzu. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 28.09.2012 08:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak