Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w sosie curry

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet śledziowy 150 g
śmietana 1/2 szklanki
jajko 1 szt
jogurt 2 łyzki
musztarda 2 łyzki
majonez 1 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyżka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w sosie curry

Śledzie odsączyć, pokroić na kawałki. Jajka ugotować na twardo i pokroić w ćwiartki, śmietanę i jogurt, majonez, musztardę wymieszać. Doprawić pieprzem i curry. Śledzie przekładać jajkiem i zalać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 17.07.2012 20:39
ooo do wypróbowania
Danuta8 25.03.2011 09:26
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak