Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z cebulką i majerankiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki 1 szt
śmietana 18 proc 4 łyżki
cebula biała 1 szt
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z cebulką i majerankiem

Ogórki myjemy, obieramy i kroimy w cienkie talarki. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystko mieszamy i doprawiamy majerankiem. Na koniec dodajemy gęstą śmietanę. Podajemy do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kupiska 15.07.2012 10:48
apetycznie wyglada...
fictor123 22.06.2012 10:19
mniam
Aneta41 15.06.2012 21:21
moje smaki
kate.500 12.02.2012 17:15
pycha
anja3107 22.11.2011 11:36
jakaś nowa mizeria trzeba wypróbować ;-)
Dorian 05.10.2011 14:48
smaczne
rosik93 14.09.2011 10:10
pycha
kanu83 24.08.2011 13:00
mniam
Wacław 23.08.2011 11:56
pycha !
Smakuj 06.08.2011 12:13
super,
AgaS10 10.04.2011 09:54
swietna ...muszę taką zrobić:)
agogo2 04.04.2011 16:05
super
Ania67 29.03.2011 10:48
Takiej jeszcze nie próbowalam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak