Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klops mięsno-warzywno-pieczarkowy (dieta Dukana)

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
pieczarki
papryka czerwona
marchewka
cebula
jajko
otręby owsiane

Przepis i sposób przygotowania na: Klops mięsno-warzywno-pieczarkowy (dieta Dukana)

Do pół kilograma mielonego mięsa indyka dodałam posiekaną cebulę, startą na tarce marchewkę, jajko, sól, pieprz, otręby owsiane, pokrojone pieczarki i paprykę czerwoną. Wszystko dokładnie wymieszałam i piekłam w naczyniu żaroodpornym przez 30 minut w 180 stopniach. Pyyychaaa!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bartolomeo 18.10.2011 09:12
tez bym sprobowal
PaniMISIOWA 07.05.2011 08:09
z chęcią bym zjadła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak