Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola szparagowa z jajkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 80 dag
sól 1 łyżka
cukier 1 łyżeczka
masło 6 dag
jajko 3 sztuki
pieprz
nac pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: fasola szparagowa z jajkami

fasolę wypłukać, poodcinać końce, oczyścić z włókien. Ugotować w osolonej i posłodzonej wodzie. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, grubo posiekać. Gdy fasola jest miękka odcedzić ją. Wyłożyć na talerz okosić masłem, posypać jajkiem, przyprawami i zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak