Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba pod białą pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby
serek wiejski
jajko
chili
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pod białą pierzynką

2 filety mintaja pokroiłam na 8 części, obsypałam przyprawą do ryb i ułożyłam w naczyniu żaroodpornym. W osobnej miseczce rozkłóciłam jajko, dodałam opakowanie serka wiejskiego, 2 łyżki posiekanego koperku, 1/3 łyżeczki chili i szczyptę soli. Dokładnie wymieszałam i polałam rybę. Zapiekałam bez przykrycia w 180 stopniach przez 20 minut. Ależ pachniało!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak