Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Groch na sypko

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groch 400 g
boczek wędzony
woda 4 szklanki
cebula
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Groch na sypko

Groch wypłukać i zagotować pozostawiamy na 2 godziny a potem gotujemy w tej samej wodzie . Cebulkę kroimy w kostkę , słoninę również częściowo stopić , dodać cebulę i razem smażyć . Groch polać przygotowana słoniną , i najlepiej podawać do kapuśniaku albo barszczu .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 09.08.2013 10:16
super przepis
ElizaT 12.04.2011 08:59
spoko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak