Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciemna polewa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna palma 1 szt
mleko 4 łyżki
cukier 8 łyżek
kakao 8 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: ciemna polewa

do małego rondelka dać całą margarynę, dać na średni ogień aż do rozpuszczenia , do tego cukier , mieszać cały czas , dodając kakao i mleko .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 25.08.2012 10:48
kiedy polewa mi zostaje,przelewam ją do silikonowych foremek i wykorzystuje w ciągu kilku dni
Ada-Gaba 30.07.2012 09:51
dobra
Dorian 26.07.2012 22:04
super
dorotka0000025 28.02.2012 13:45
fajna
aleksa123 21.06.2011 08:45
Sprawdza się do wielu ciast
Krystyna32 23.03.2011 12:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak