Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 150 g
śmietana 30 g
włoszczyzna 60 g
mąka 5 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna

Włszczyznę obrać,opłukac i razem z przygotowaną w czesniej rybą zalać wodą i ugotować z przyprawami i odcedzić,oddzielić od ryb części jadalne,rozdrobnić je i wymieszać z wywarem,zupę zagotować,podprawić zawiesiną z mąki i śmietany,dodać sól do smaku,podawać grzankami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 18.07.2011 08:52
świetna
teresa18 03.07.2011 17:20
bardzo lubię takie zupki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak