Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta pekińska-sałatka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
pomidor 1 szt
szczypiorek 1 pęczek
koperek 1 pęczek
sok z cytryny 1 łyżka
majonez
sól
pieprz
ogórek zielony 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska-sałatka

Kapustę opłukać i posiekać na drobno. Tuńczyka odsączyć z zalewy i rozdrobnić widelcem po czym dodać do kapusty. Ogórek i pomidor również pokroić i dodać do składników. Koperek i szczypiorek posiekać i również dodać do miski ze składnikami.
Wszystko doprawić do smaku wymieszać z majonezem połączonym z sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 06.11.2011 04:32
Super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam.
Mariusz10 17.03.2011 16:58
smaczna sałatka
plocia 15.03.2011 22:54
wpadnę na sałatkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak