Przepis i sposób przygotowania na: szpinakowa sałatka
SOS:
Oliwę z oliwek, sok z cytryny, musztardę sól oraz pieprz połączyć ze sobą dokładnie wymieszać.
Składniki zalać sosem i odstawić do lodówki na 30min
szpinak świeży | 50 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
paprya żółta | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
szczypiorek | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
oliwa | 5 łyżek |
musztarda | 1 lyżka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
sól | |
orzechy włoskie | 2 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: