Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki z indyka w sosie koperkowo-cytrynowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok koperkowo cytrynowy 15 łyżek
sałata kolorowa do ozdoby
indyk 10 pulpeciki

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki z indyka w sosie koperkowo-cytrynowym

Na półmisek łyżką nałożyć gorący sos koperkowo-cytrynowy wykonany wg mojego przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/117230/sos-koperkowo-cytrynowy.html, na nim połozyc ciepłe pulpeciki z indyka wykonane wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/117244/pulpeciki-z-indyka.htmlwyciągnięte z bulionu, na każdy wylać 1 łyżeczkę sosu, ozdobić kolorową sałatą. Można podać z ryżem lub makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 12.11.2011 23:00
bardzo ciekawy jestem smaku tego sosu
marta1371 11.04.2011 20:16
smaczne
bejciu24 16.03.2011 13:54
apetycznie podane
bejciu24 16.03.2011 13:54
apetycznie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak