Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka raczkowa lub krewetkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso raków 150 g
jogurt grecki 180 g
czosnek 4-6 ząbków
koperek 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka raczkowa lub krewetkowa

Mięso z raczków lub krewetki osuszamy z zalewy.
Do jogurtu (jogurt wg upodobań, nie musi to być \"grecki\") przeciskamy ząbki czosnku oraz kroimy drobno koperek. Mieszamy, doprawiając solą i pieprzem, a następnie przekładamy mięso raków lub krewetki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 19.12.2012 12:16
smaczna;]
gosia561 20.04.2012 14:22
dobre
jolaxa 09.07.2011 23:34
pycha
Mati13 06.07.2011 11:32
apetycznie wyglada
IlonaAlbertos 07.05.2011 01:33
Narobiłaś mi ochoty na takie pyszności :)
Aida 15.03.2011 12:35
bo zdrowe :)
patusia 15.03.2011 12:26
mhmmm, pychota. Uwielbiam takie jedzenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak