Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczak 1 szt
masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak na zimno

Przygotować kurczaka,natrzeć solą ,posmarować masłem i wstawić do nagrzanego piekarnika.Gdy się zarumieni,skropić wodą.Pod koniec pieczenia posypać bułką tartą i jeszcze chwilę piec.Gotowego kurczaka pokroić na porcje i podawać na zimno lub na ciepło z sałatką z warzyw

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 27.08.2013 19:14
lubię kurczaka
Wafelek2601 28.04.2013 09:14
Bardzo dobry
Motorek 31.12.2012 09:28
smaczny
anemon 18.12.2012 16:44
Faktycznie mięso z kurczaka smakuje równie dobrze na zimno co na ciepło.
Krystyna32 16.08.2012 14:24
super
junox 12.12.2011 18:13
ciekawy przepis
motomaniak 06.09.2011 15:53
pycha
smakoszek 27.07.2011 21:21
pyszny kurczaczek
Ania67 21.07.2011 11:08
pyyyycha
ben-ka 24.04.2011 08:02
kurczaki lubię:)
MAŁY 24.03.2011 10:24
poproszę kawałek
IZABELA29 24.03.2011 10:17
smacznie
agogo2 21.03.2011 14:05
dobre
patusia 15.03.2011 12:28
Szybko i smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak