Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy Kebab

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 kg
ogórki konserwowe 1 słoik
kapusta pekińska 1 szt
majonez 1 słoiczek
keczup
marynata staropolska pikantna 2 szt
cebula biała po2 szt
cebula czerwona po2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy Kebab

Filety kroimy w kostkę, wkładamy do marynaty, zostawiamy na noc. Cebulę kroimy w piórka, kapustę siekamy, solimy. Ogórki kroimy w półplasterki, paprykę w plastry. Mieszamy warzywa z keczupem i majonezem. Filet z kurczaka smażymy na marynacie, aż odparuje. Mieszamy z warzywami. Podajemy w bułce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 13.09.2012 14:08
ciekawy..
Margo1 13.09.2012 14:08
ciekawy..
Agnik 12.03.2011 13:22
tego właśnie szukałam
gosia561 04.02.2011 22:53
myślałam, że to hot-dog patrząc na fotke:)
novita23 02.02.2011 21:16
fajny przepis
Tahitha 08.11.2010 05:43
Super.
Agnieszka172 20.08.2010 18:44
mniam, aż zgłodniałam,takie widoki
anja3107 10.07.2010 14:19
musi być super
sylwiachmiel 09.07.2010 08:46
musze kiedys przygotowac :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak