Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mój barszczyk

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogon wieprzowy 1 szt.
buraki czerwone 1 kg.
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt.
ziele angielskie 1 łyżeczka
barszcz czerwony 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: mój barszczyk

Zagotować obon wieprzowy w dużej ilości wody. Gdy będzie miękki, wrzucić wszystkie przyprawy i pokrojone w plasterki buraki. Nie gotować! na końcu dodać barszczyk z torebki i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 03.07.2013 11:50
barszczyk musi być!
Beata73 02.12.2012 12:54
pyszniutki
Beata73 02.12.2012 12:54
pyszniutki
Beata73 02.12.2012 12:54
pyszniutki
Beata73 02.12.2012 12:54
pyszniutki
Beata73 03.04.2012 12:33
mój też!
Beata73 03.04.2012 12:33
mój też!
kuklik 25.03.2011 11:53
mniam
kuklik 25.03.2011 11:53
mniam
Krystyna32 24.03.2011 07:22
pycha
Olaa 21.03.2011 09:05
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak