Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do wieprzowiny, wołowiny i cielęciny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 4 łyżki
sok cytrynowy 2 łyżki
brandy 3 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do wieprzowiny, wołowiny i cielęciny

Olej wymieszać z brandy oraz sokiem cytrynowym, po czym doprawić do smaku pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 01.06.2011 19:29
Muszę wypróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak