Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladowa gontanna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Czekolada tabliczka 2 szt
mleko 50 ml
cukier wanilinowy 1 szt
kiwi 1 szt
mandarynka 1 szt
pianki 2 szt
chrupki 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowa gontanna

Czekoladę połamać,wrzucić do garnka,wlać mleko i cukier wanilinowy.Podgrzewać na wolnym ogniu,aż czekolada się rozpuściWlać do fontanny.Owoce pokrojone w kostkę,pianki,chrupki nadziewać na wykałaczki i oblewać czekoladą z fontanny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak