Banany na ciepło

Banany na ciepło

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód2 łyżeczki

  • masło2 łyżki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banany obieramy i kroimy w plasterki
na patelni roztapiamy masło
dodając 2 łyżeczki miodu ,
kiedy masło troche zbrązowieje
kładziemy banany na patelnie i dosłownie minute dwie smażymy na wolnym ogniu.
Zdejmujemy polewamy pozostałym karmelowym masłem z patelni ,
mozna posypać jeszcze rodzynkami .

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta40

10.02.2012 08:02
ciekawe

angelika14

28.09.2011 16:14
fajny przepis:)

Ewelina45

13.03.2011 18:56
POLECAM

iknkirke

28.10.2010 19:04
pycha

Ewelina45

24.10.2010 18:35
pycha

Smakosz6

10.09.2010 19:22
mniaam

dasada1

19.08.2010 20:54
uwielbiam banany!

noculos

19.08.2010 12:19
super!!!!

anja3107

02.08.2010 12:20
fajne

anja3107

02.08.2010 12:20
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat