Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Banany na ciepło

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miód2 łyżeczki
masło2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Banany na ciepło

Banany obieramy i kroimy w plasterki
na patelni roztapiamy masło
dodając 2 łyżeczki miodu ,
kiedy masło troche zbrązowieje
kładziemy banany na patelnie i dosłownie minute dwie smażymy na wolnym ogniu.
Zdejmujemy polewamy pozostałym karmelowym masłem z patelni ,
mozna posypać jeszcze rodzynkami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 10.02.2012 08:02
ciekawe
angelika14 28.09.2011 16:14
fajny przepis:)
Ewelina45 13.03.2011 18:56
POLECAM
iknkirke 28.10.2010 19:04
pycha
Ewelina45 24.10.2010 18:35
pycha
Smakosz6 10.09.2010 19:22
mniaam
dasada1 19.08.2010 20:54
uwielbiam banany!
noculos 19.08.2010 12:19
super!!!!
anja3107 02.08.2010 12:20
fajne
anja3107 02.08.2010 12:20
fajne
grasylwia 06.06.2010 11:02
Pewnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak