Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowa z fasolką szparagową

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 szt.
jogurt 1 łyżka
majonez 1 łyżka
fasolka szparagowaszparagową
masło 2 łyżki
wywar warzywny 2 szklanki
sól do smaku
Natka pietruszki suszona Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa z fasolką szparagową

Obrać pieczarki i pokroić w plasterki. Udusić na maśle. Fasolkę ugotować w wywarze warzywnym, odsączyć, przelać zimną wodą. Rozetrzeć jogurt z majonezem, przyprawić, podane składniki wymieszać ze solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

klaklak 03.05.2011 16:18
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak