Składniki:
mięso chude wieprzowe | w.g,uznania |
golonka | 1 szt |
jarzyna | do smaku |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2/3 szt |
ziele angielskie | kilka ziarenek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1-2 łyżeczki |
mięso chude wieprzowe | w.g,uznania |
golonka | 1 szt |
jarzyna | do smaku |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2/3 szt |
ziele angielskie | kilka ziarenek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1-2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: