Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galaretka brzoskwiniowa-jeżynowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka brzoskwiniowa
mandarynki 4
orzechy włoskie 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: galaretka brzoskwiniowa-jeżynowa

Galaretki przygotowujemy według przepisu.Odstawiamy do stężenia.Kroimy w drobną kostkę.Rozkładamy do salaterek.Układamy cząstki mandarynek i orzechów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 01.04.2012 17:10
pychotka
ziutula
ziutula 19.04.2011 19:07
smakowite pyszności...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak