Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serek domowy topiony z koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek domowy stopiony 250 ml
koperek mrożony 3 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Serek domowy topiony z koperkiem

Do serka topionego wykonanego wg mojego przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/116773/serek-domowy-topiony.html dodać 3 łyżeczki koperku mrożonego, wymieszać i doprawić solą, jeśli jest taka potrzeba, zostawic aż zastygnie. Doskonały do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 10.02.2012 20:31
super
Adamorek 04.04.2011 01:49
dobry do pieczywka
angelika14 24.03.2011 15:58
babcia kiedyś takimi zrobiła super smaczne
Jolanta_P-S 15.03.2011 14:27
dzisiaj serków będzie ciąg dalszy
Jolanta_P-S 13.03.2011 10:04
syn nie lubi koperku, więc trzeba robic dwa smaki
Henryka2 13.03.2011 09:37
Co jeden serek to ciekawszy!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak