Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gruszki z grilla z serem pleśniowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 4 szt
ser pleśniowy 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: gruszki z grilla z serem pleśniowym

Gruszki myjemy,nie obieramy i kroimy na pól,usuwamy pestki,w miejsce pestki wkładamy po łyżeczce dżemu i posypujemy rozkruszonym serem,zawijamy folią aluminiową i pieczemy na grillu aż gruszka zmięknie tak przez 12-15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Daria14 13.03.2011 18:36
ciekawe
halinka1011 13.03.2011 08:26
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak