Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z marynowanych grzybów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 szt
cebula 1 szt
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
majonez do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z marynowanych grzybów

Podgrzybki pokroić na mniejsze części. Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach- od razu skropić je sokiem z cytryny,aby nie ściemniała. Cebulę obrać i bardzo drobno pokroić. Do miski dodać grzyby, ser, jabłko, cebulę. Wszystko doprawić solą i cukrem do smaku, a także połączyć majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak