Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wywar z mięsa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 2 l
mięso 500 g
włoszczyzna 1 opakowanie
cebula 1 sztuka
ziele angielskie 5 ziarenek
sól 1 szczypta
Liść laurowy suszony Prymat 4 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: wywar z mięsa

mięso umyć zalać zimna wodą gotować około 1 godziny następnie dodać oczyszczoną włoszczyznę i cebulę oraz przyprawy gotować do miękkości po koniec posolić wywar przecedzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak