Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczone jabłka z budyniem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 3
bydyń waniliowy 1
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone jabłka z budyniem

Jabłka wstawiamy do piekarnika i pieczemy. Powyciagnieciu polewamy je budyniem waniliowym zrobionym według przepisu na opakowaniu. Można jeszcze posypać orzechami, albo połozyc kulke lodów. Pyszny i szybki deser.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 26.04.2012 20:20
pycha
Angelika10 07.05.2011 23:05
super
angelika14 14.04.2011 15:50
jeszcze nie jadłam
artur7 15.03.2011 09:51
mniam super
Margo1 13.03.2011 15:53
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak