Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki po węgiersku

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 1/2 kg
pieczarki 1/2 kg
cebula 2
przecier pomidorowy 2-3 łyżki
mąka pszenna 2 łyżki
kwaśna śmietana 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki po węgiersku

Pokroic w kostke cebule i podsmazyc z pieczarkami. Pokrojone parówki w polksiezyce podlac rosolem, aby byly przykryte.Dodac przecier pomidorowy, mąke, smietane i przyprawe z pokrojona pietruszka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 27.04.2011 09:05
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak