Parówki po węgiersku

Parówki po węgiersku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    1/2 kg
  • pieczarki

    1/2 kg
  • cebula

    2
  • przecier pomidorowy

    2-3 łyżki
  • mąka pszenna

    2 łyżki
  • kwaśna śmietana

    1/2 szkl.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokroic w kostke cebule i podsmazyc z pieczarkami. Pokrojone parówki w polksiezyce podlac rosolem, aby byly przykryte.Dodac przecier pomidorowy, mąke, smietane i przyprawe z pokrojona pietruszka.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

27.04.2011 09:05
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat