Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna na ostro

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryczka chili 1 szt
marchew 2 szt
por 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 2 łyżki
panga 40 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna na ostro

Rybę po rozmrożeniu pokroić w kostkę, chili drobno posiekać. Marchew i pora pokroić w słupki po czym zeszklić cebulę na oleju i dodać pora i marchew zalewając litrem wody. Posolić i popieprzyć i gotować ok 20 minut, dodać kostkę rybną i na małym ogniu gotować jeszcze kilka minut po czym dodać papryczkę chili.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 15.08.2011 16:45
nie jadłam takiej jeszcze
Juleczka20 15.08.2011 16:23
super
tomek18 18.07.2011 18:57
pycha
KasiaK90 19.06.2011 08:37
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak