Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kruszonka do ciast

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 1 szkl
cukier 3 łyżki
margaryna 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kruszonka do ciast

wszystko razem wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.02.2014 08:33
Też taka robię
wulkanxd 27.07.2012 14:11
super:)
ewaa 13.05.2012 21:02
też taką robię
Anna152 30.04.2012 16:45
dobra
Ewelina38 07.03.2012 14:41
ja daję jeszcze cukier waniliowy, uwielbiam taką na drożdżówce albo bułeczkach: jagodziankach, z jabłuszkiem...
owca441 10.06.2011 11:27
smaczna
Grazyna0211 27.05.2011 08:49
pyszna do posypywania ciast
Mirka-Ludomila 04.04.2011 22:22
też taką robię
hastalavista 03.04.2011 01:24
uwielbiam kruszonkę
magical66 28.03.2011 13:08
smaczna
teresa18 22.03.2011 17:42
czasem dodaję troszkę proszku do pieczenia
agata1722
agata1722 15.03.2011 10:47
i ja też
alaaa 14.03.2011 20:03
robię taką samą
kuklik 13.03.2011 10:58
nigdy nie zchładzam a mrożę jedynie jak zrobię za dużo
misia53 13.03.2011 08:44
Kruszonka jest pyszna na ciasta drożdzowe.
1j1o1l1a1 12.03.2011 20:17
nie trzeba schładzać, czy mrozić najpierw?
gacopierz23 12.03.2011 15:59
lubię ją wyjadać z ciasta
marta0906 12.03.2011 12:59
najlepiej smakuje z ciastem drożdżowym:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak