Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z kiełkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
kiełki soi 10 dkg
dymka ze szczypiorkiem 3 sztuki
olej sojowy 3 łyżki
sos sojowy 3 łyżki
miód 2 łyżki
ocet winny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z kiełkami

Kapustę czyścimy z wierzchnich liści,opłukujemy,osuszamy i kroimy w paseczki.Dymkę ze szczypiorem kroimy w krążki.Kiełki sparzamy.Z oleju,octu winnego,sosu sojowego i miodu przygotowujemy gładki sos.Składniki sałatki mieszamy z sosem.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 13.02.2012 23:23
pycha
Grażyna13 19.01.2012 15:51
Pycha :)
Natalia40 22.09.2011 14:24
super
Motorek 13.06.2011 00:28
smaczne
ronald88 26.04.2011 12:47
pyszne
kanu83 24.03.2011 08:56
bardzo fajna
Ania67 21.03.2011 07:42
uwielbiam
Robert10 15.03.2011 17:36
same witaminki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak