Składniki:
pierś z kurczaka | 2 szt |
pomarańcza | 2 szt |
fasolka szparagowa | do smaku |
roszponka | 1 opakowanie |
sos | |
sok z cytryny | |
sól, pieprz | do smaku |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
oliwa | około 2 łyżki |
mięta | liście do dekoracji |
pierś z kurczaka | 2 szt |
pomarańcza | 2 szt |
fasolka szparagowa | do smaku |
roszponka | 1 opakowanie |
sos | |
sok z cytryny | |
sól, pieprz | do smaku |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
oliwa | około 2 łyżki |
mięta | liście do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: