Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grochem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 500 dag
Kminek mielony Prymat 8 dag
olej do smażenia 16 dag
cebula 1 szt
groch 200 dag
grzyby suszone 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grochem

Groch namoczyć i odstawić na noc, następnego dnia gotujemy go w tej samej wodzie,dodając przyprawy,szczyptę majeranku, kminek który ułatwi nam trawienie potrawy.Z grzybkami robimy identyczkie jak z grochem.
Do kapusty dodajemy grzyby i groch, zalewając je ih wywarami. Całość gotujemy.
Na sam konec kroimy cebulkę smażymy ją i dodajemy do potrawy,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 24.02.2013 08:58
mniam mniam;]
kiziolek201 14.03.2011 17:25
Z dodatkiem grzybków suszonych, super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak