Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa po grecku

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 4 sztuka
seler naciowy 1 pęczek
cebula 2 sztuka
sok pomidorowy 1,5 szklanki
oliwa 1 szklanka
sól
pieprz
fasola Jaś 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa po grecku

Fasole trzeba namoczyć przez 24 h. Gotujemy ją później i odlewamy pierwszą wodę. Dodajemy nową wodę, marchew i cebule pokrojone w plastry, selera posiekanego , sok pomidorowy i oliwę. Solimy i dodajemy pieprz. Gotujemy aż wszystkie warzywa będą miękkie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 28.03.2011 11:12
musze wypróbowac :)
berys18 13.03.2011 11:21
smakowite
zuzanna6 07.10.2010 09:46
swietny przepis
bogumiła3 22.09.2010 14:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak