Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
łosoś wędzony plastry 200 g
natka pietruszki
sól
pieprz
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z łososiem

Na patelni rozgrzac masło i wrzucić pokrojonego drobno łososia. Smażyć przez 3 minuty na małym ogniu. Wbic jajka i dokładnie wymieszać. Podsmażyć ciągle mieszając, doprawić do smaku solą i pieprzem. Pod koniec smażenia dodać posiekaną natkę pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 10.02.2013 08:01
super śniadanie
Wacław 24.06.2012 10:19
pyszne śniadanko
elzbietar64 15.03.2012 17:11
super pomysł na śniadanie
Tika4444 06.12.2011 17:39
tak nie próbowałam, super
Tika4444 06.12.2011 17:39
tak nie próbowałam, super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak