Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARP Z PIECZARKAMI

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

karp 1 kg.
sól
pieprz
masło
cebula 2 sztuki
pieczarki 1/2 kg.

Przepis i sposób przygotowania na: KARP Z PIECZARKAMI

Rybę sprawić, osolić, odstawić na noc. Kolejnego dnia posypać pieprzem, przełożyć do posmarowanego masłem naczynia żaroodpornego, dodać pokrojone pieczarki oraz cebulę, 2 łyżki masła. Piec ok. 40 min. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 29.09.2011 07:57
super
m1monika 16.08.2011 23:06
świetny
IKrakowianka 22.05.2011 22:53
podoba mi się przepis
MAR3STA 11.03.2011 16:23
uwielbiam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak