Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DŻEM Z MALIN

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maliny świeże 2 kg.
cukier 200 dag.

Przepis i sposób przygotowania na: DŻEM Z MALIN

Maliny oczyścić, umyć pod bieżącą wodą. Owoce przełożyć do prodiża i zasypać cukrem, smażyć, aż dżem stanie się kleisty. Gorący dżem przełożyć do słoików, zamknąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 21.06.2011 20:48
nie za słodki ten dżem?ja robię z 20dkg cukru
danusia19671 15.03.2011 15:29
Pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak