Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sardynela po łowicku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sardynela solona 500 g
majonez 150 g
cebula 150 g
pomidor 2 szt
ogórki konserwowe 100 g
sałata 1 główka
natka pietruszki
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sardynela po łowicku

Sardynkę oczyścić ,namoczyć,wyfiletować i pokroić na małe kawałki,cebulę i ogórki obrać,pokroić w plasterki,pomidor opłukać pokroić na cząstki ,dodać przyprawy,całość wymieszać razem z majonezem i udekorować listkami sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 11.12.2011 15:21
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak