Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciastka francuskie z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie dowolna ilość
brzoskwinie 1 puszka
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka francuskie z brzoskwiniami

Ciasto francuskie rozmrozić i delikatnie rozwałkować. Brzoskwinie odsączyć z zalewy i pokroić na mniejsze kawałki-plasterki. Ciasto pokroić na zgrabne kwadraty bądź prostokąty i na każdym umieścić kilka plasterków brzoskwiń. Piec około 20 minut w 210 C. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 10.11.2011 18:51
francuskie swietne, lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak